Предимствата да летиш с Уиз еър ( Wizz Air)

За мнозинството потребители на услугите на Уиз еър ( Wizz Air), най-голямото предимство е ниската цената на билетите на Wizzair. Низкотарифният превозвач обаче предлага и други  предимства на пътниците си, които карат хората да изберат имено този авиопревозвач.

Клиентите на Уиз еър ( Wizz Air) могат да избират опциите за бързо преминаване през проверката за сигурност, което спестява много време на пътниците, дори и в най-натоварените часове и изчакване на полета в специален салон, където могат да се насладят на висококачествени услуги. Услугите са платени и могат да бъдат закупени както по време на резервация, така и на летището.

Евтини полети евтини самолетни билети wizz air

Една от услугите на Уиз еър-Wizz Air, с която авиокомпанията осигурява предимство  на  пътниците си, е членство (стандартно и групово) в Уиз дискаунт клуб (Wizz Discount club). Членството дава възможност за отстъпка от цените на билетите и за багаж, закупени онлайн, което при повече пътувания води до сериозни спестявания. Освен това членовете на клуба първи получават информация за промоционални оферти на Уиз еър ( Wizz Air), които са ограничени за всеки полет. Цената на стандартното членство е 30 евро, а на груповото – 60 евро на година.

Другите услуги, които Уиз еър ( Wizz Air) предлага на своите клиенти, са: възможност да запазите избраната цена за период до 48 часа (Fare Lock), привилегирован пасажер (Privilege Pass), качване на борда с предимство (Wizz Priority) и услугата, която позволява правене на промени за полета (Wizz Flex).

Fare lock се предлага само за резервации, създадени седмица преди датата на заминаване, като за запазване цената на билета не е необходимо да посочвате имената на пътниците. Услугата се заплаща.  Услугата Privilege Pass е годишен абонамент на стойност 401 лева, който позволява на пътниците да избират място на борда на самолета, да се качват на борда с предимство, да носят допълнително малка чанта и гарантиране за взимане багажа в салона на самолета.  Услугата Wizz Priority дублира Privilege Pass без възможност за избор на място. Услугата се заплаща за всеки отделен полет между 10 и 20 лева. Wizz Flex услугата се закупува на цена 20 лева по време на резервацията и дава възможност за неограничени безплатни промени онлайн на полети или възстановяване на сумата до 3 часа преди полета и не се отнася за промени на имената на пътниците, както и за групови резервации.

И една услуга, която е много атрактивна особено в много неблагоприятно време – гаранция за пристигане навреме. Срещу 20 лева за услугата Уиз еър ( Wizz Air) гарантира, че ако полетът закъснее с час или повече, или бъде отменен, ще получите кредит от 100 евро към вашия Wizz портфейл.

Изброените по-горе услуги ясно очертават предимствата да летиш с Уиз еър ( Wizz Air) и това далеч не са всички услуги, предлагани от авиокомпанията.